Главни мени

Званични портал фк Црвена звезда

Pehari

Француски амбасадор посетио Звезду

Амбасадор Француске у Србији, Његова екселенција Фредерик Мондолони, посетио је Црвену звезду и провео време у пријатном разговору са челницима нашег клуба.
540-ambasador-1010.jpg

Посета господина Мондолонија са сарадницима је још један корак у оквиру припрема за гостовање првака Француске, Пари Сен Жермена, кога ће Звезда дочекати 11. децембра, у оквиру шестог кола Лиге шампиона.

Разговор амбасадора Француске у Србији са челницима Црвене звезде протекао је у врло пријатељском и ведром духу, што је још један показатељ одличне сарадње два клуба.

- Изузетно нам је драго што смо имали прилику да угостимо господина Фредерика Мондолонија и његове сараднике. Њихова посета је доказ сјајне сарадње два народа, српског и француског, као и два клуба. Такође, драго нам је што ће Црвена звезда на свом стадиону имати прилику да угости Пари Сен Жермен у Лиги шампиона - рекао је председник ФК Црвена звезда Светозар Мијаиловић.

Мондолони је имао прилику да обиђе стадион „Рајко Митић", као и клупски музеј.

- Драго ми је да је Црвена звезда тамо где и припада, и верујем да ће публика у Србији моћи да ужива у правом спектаклу приликом гостовања Пари Сен Жермена. Изузетно ми је драго што сам обишао стадион и посетио Звездин музеј - рекао је Мондолони.

Коментари

* Сва поља су обавезна.
Pošalji e-mail
09012018_Viral_sajt_Aplikacija_levi_1b_DA.png
09012018_Viral_sajt_Aplikacija_desni_1b_DA.png