Главни мени

Званични портал фк Црвена звезда

Pehari

Избори за председника ФК Црвена звезда

У четвртак, 15. новембра, одржана је 57. седница Управног одбора ФК Црвена звезда на којој је донета одлука о расписивању избора за председника ФК Црвена звезда.
540-marakana-1611.jpg

Избори су расписани према члану 27 клупског Статута и биће одржани 8, 9. и 10. децембра ове године, од девет до 19 часова, у складу са правилима која прописује Изборна комисија.

Право да гласају на изборима за Председника ФК Црвена звезда имају сви чланови клуба уписани у књигу чланова, изузев редовног члана јуниора.

Чланови ће моћи да гласају поменута три дана на бирачким местима и у просторијама одређеним од стране Изборне комисије и путем електронске поште са имејл адреса верификованих од стране Службе за чланство ФК Црвена звезда.

Изборне радње почињу да теку даном доношења одлуке коју је потписао председник клуба Светозар Мијаиловић.

Сходно Правилнику о изборима у ФК Црвена звезда, право да бира и буде биран на место председника ФК Црвена звезда има сваки члан клуба који испуњава услове из члана 8, 9, 10, 16 и 17 Статута клуба.

Списак чланова клуба уједно је и бирачки списак, води се у Служби за чланство клуба и редовно се ажурира и усаглашава.

Датумом доношења Одлуке о расписивању избора, односно до 15. новембра 2018. године, закључује се и бирачки списак, у који улазе сви чланови клуба уписани до тог датума.

Правилник о изборима у ФК Црвена звезда.

Изборна процедура и правила кандидовања за председника ФК Црвена звезда на непосредним изборима који ће се одржати 8, 9. и 10. децембра 2018. године.

Коментари

* Сва поља су обавезна.
Pošalji e-mail