Главни мени

Званични портал фк Црвена звезда

Pehari

Видић треће зимско појачање

Последњег дана 2018. године Црвена звезда је довела и треће појачање у зимском прелазном року. Конкуренцију у нападу појачао је Дејан Видић.
540-vidic-3112.jpg

Радно је било и 31. децембра у нашим редовима. Високи шпиц (197 центиметара) дошао је из Златибора и парафирао је уговор на три и по године, до лета 2022, уз могућност да се продужи за још једну.

- Долазак у Црвену звезду је остварење сна за мене. Још као мали сам маштао да заиграм у тако великом клубу. Сви знамо шта је Црвена звезда, не само код нас, већ и у региону. Наравно да сам презадовољан, трудићу се да на сваком тренингу дам максимум и оправдам указано поверење управе клуба - рекао је Видић после потписивања сарадње.

Нови нападач црвено-белих рођен је 10. августа 1993. године у Крагујевцу и представља треће зимско појачање шампиона Србије, после Немања Милуновића и Милоша Вулића. Носи презиме славног претходника и некадашњег капитена, а висином и игром подсећа на Николу Жигића.

- Сама помисао да сам на Маракани и да сам члан Црвене звезде оставља неописив утисак на мене. Тек ћу за неколико дана доћи себи када додатно размислим о свему. Голови су ми заштитни знак као и сваком нападачу, пореде ме са Жигићем али мислим да је још прерано за то. Свакако ћу се трудити и дати све од себе да оправдам то поређење добрим партијама.

Видић има 25 година и у првом делу сезоне постигао је 10 голова на 16 утакмица у Првој лиги Србије.

- Порука навијачима је да лепо проведу новогодишње и божићне празнике, и жеља ми је да у 2019. години освојим њихова срца и добијем њихово поверење - завршио је Видић.

Коментари

* Сва поља су обавезна.
Pošalji e-mail