Главни мени

Званични портал фк Црвена звезда

Pehari

Звезда ТВ | Хероји наших дана

Нова епизода емисије Звезда ТВ доноси атмосферу са сусрета Црвене звезде и Пари Сен Жермена. Искористили смо прилику да питамо оне који су исписивали нашу историју како су доживели Звездино учешће у Лиги шампиона.
540-zvezdatv-1312.jpg

Црвена звезда ове полусезоне остварила је велике резултате. Пласман у Лигу шампиона после 26 година испунио је снове и очекивања свих звездаша. Наши момци урадили су и много више од тога.

У једној од најтежих група у Лиги шампиона освојили су четири бода, заједно са навијачима на трибинама направили су феноменалне фудбалске представе и послали у свет најлепшу слику Београда и Србије. 

Последњи испит, утакмицу против Пари Сен Жермена, у новој епизоди емисије Звезда ТВ приказали смо вам из нешто другачијег угла. Видећете како је око наше камере забележило кореографију, навијање, како се најбољи тенисер света Новак Ђоковић радовао после гола Марка Гобељића... Марко Пантелић, Бојан Ђорђић, Никола Трајковић и Душко Тошић, велики звездаши, пренели су своје утиске о феноменалној полусезони која је за нама.

Коментари

* Сва поља су обавезна.
Pošalji e-mail