Главни мени

Званични портал фк Црвена звезда

Pehari

Павков продужио уговор

Сјајни нападач Милан Павков продужио је уговор са нашим клубом.
540-pavkov-1212.jpg

Снажни голгетер, коме су навијачи посветили и песму после головима Ливерпулу за тријумф у Лиги шампиона, парафирао је верност Црвеној звезди на још четири године, па продужена сарадња траје до 2022.

Павков је нови уговор потписао у друштву председника клуба Светозара Мијаиловића и спортског директора Митра Мркеле.

- Наравно да ми је драго због указаног поверења и продужетка сарадње. Радујем се новим изазовима и даћу све од себе да будем још бољи. Надам се истом тиму и на пролеће, и да ћемо се уз појачања спремити одлично за други део сезоне. У клубу као што је Црвена звезда увек се очекују велики резултати, тако и ја. Верујем да ћу бити све бољи и бољи из утакмице у утакмицу и да остварујемо запажене резултате. Веома сам поносан на нови уговор, очекујем још боље партије и нове успехе, да будем још поноснији на клуб, све саиграче и себе - поручио је Павков.

И Митар Мркела је истакао задовољство продужетком сарадње са високим нападачем.

- Веома смо задовољни што смо успели да постигнемо договор са Миланом Павковим. Он је дугорочно решење за Црвену звезду, потписао је уговор на четири године и верујем да ће велики део тог уговора одрадити у црвено-белом дресу са великим успехом као и до сада - рекао је Мркела.

Коментари

* Сва поља су обавезна.
Pošalji e-mail