Главни мени

Званични портал фк Црвена звезда

Pehari

Звездина штоперска будућност - Милош Стојановић

Много је талентованих дечака из Звездине омладинске школе на летњим припремама, а под надзором Ненада Лалатовића. Један од њих је и Милош Стојановић (1997), талентовани штопер, који би у наредним годинама требало да представља квалитетну и стабилну будућност Црвене звезде.
1453280226_608-stojanovic.jpg

Млади дефанзивац је одмах по завршетку обавеза у омладинској школи постао део првог тима и одрадио све тренинге од почетка припрема, како у Термама Чатеж, тако и током боравка у Белгији.
- Дошли смо на други део припрема у Терме Чатеж, услови су перфектни, терени су одлични, као и хотел. Задовољни смо тренинзима, јесу напорни, али издржавамо - каже Стојановић.

Млади фудбалер направио је и поређење рада у омладинској школи и рада са првим тимом:
- Разлика је доста већа, јачи су играчи, искуснији, мора више да се ради и напорније него у омладинској школи, што значи да морамо да будемо доста спремнији за лигу и очекивања тренера.

 Наравно, Милошу Стојановићу много значе савети старијег и искуснијег Павићевића, чија је улога непроцењива у "школовању" младих штопера.
- Сава је искусан, старији играч, доста нам помаже на тренинзима кад треба да савладамо неке нејасне ситуације. Добро прихватам његове савете и мислим да ћемо добро сарађивати.

Стојановић не размишља о минутима у предстојећој сезони:
- Не размишљам толико о томе, чекам своју шансу, али по причама тренера и стручног штаба, очекујем да ћемо добити шансу.

Очекујеш ли да ћемо одбранити титулу следеће сезоне?
- Очекујем - каже Милош уз осмех.

 

Коментари

* Сва поља су обавезна.
Pošalji e-mail