Главни мени

Званични портал фк Црвена звезда

Pehari

Стојковић – Добар резултат пред реванш

Изабраници Владана Милојевића одиграли су без голова први званични меч у 2018. години у Лиги Европе против ЦСКА. Звездин десни бек Филип Стојковић истакао је да је задовољан како је наша одбрана изгледала на терену.
zulevest10.JPG

- Могу да кажем да сам задовољан резултатом, иако бих нараво много срећнији био да смо победили. Имали смо доста добрих шанси, али 0:0 пред реванш је добар резултат. Ми смо имали бољу одбрану јер ЦСКА није стварао изгледне шансе као ми. Недостајала нам је боја завршница, али презадовољан сам што нисмо примили гол – рекао је Стојковић.

Наши фудбалери пуни оптимизма ишчекују реванш у Москви.

- После овог сусрета сигурно је да ми имамо веће шансе за пролаз даље јер нам гол у гостима много значи. Такође, много прилика смо данас промашили да нам се не би вратило у Москви. Задовољни смо резултатом и имамо изгледне шансе за пролаз.

Подршка нашим фудбалерим са трибина није изостала ни овог пута.

- Навијачи су и данас били феноменални, имали смо одличну подршку са трибина, сви су певали 90 минута. Жао ми је што стадион није био испуњен до последњег места, сигурно је некима сметало хладно и кишовито време. Надам се да ћемо им дати прилике да нас бодре у осмини финала – поручио је Стојковић.

Коментари

* Сва поља су обавезна.
Pošalji e-mail