Главни мени

Званични портал фк Црвена звезда

Pehari

Звезда са публиком против ЦСКА!

Европска фудбалска унија донела је одлуку да се утакмица између Црвене звезде и ЦСКА заказана за 13. фебруар одигра пред публиком.
540-arsenal-3634.jpg

На тај начин жалба Црвене звезде коју је образложо правни тим прихваћена је, и првобитна одлука о суспензији стадиона је преиначена.

Генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић не крије велико задовољство због овакве одлуке челника УЕФА.

— Презадовољан сам одлуком комисије за жалбе УЕФА. Остварили смо још један огроман успех на европској сцени, овог пута ван зеленог терена. Поносан сам јер смо успели да докажемо да Звезда није крива и да заслужује да увек има своје навијаче уз себе. Наши навијачи добро знају шта је дозвољено а шта није, и позивам их да и убудуће воде рачуна како клуб не би остао без њихове велике подршке. Ова борба није била нимало лака и због тога се захваљујем правном тиму који је учествовао у целом процесу, пре свега адвокату Зорану Дамјановићу и председнику наше правне комисије Драгану Милошевићу.

— Искористио бих ову прилику да се посебно захвалим нашим пријатељима у УЕФА, Зорану Лаковићу и Дејану Станковићу који су нам својим ангажовањем у овом процесу помогли да правда тријумфује. Показали смо да Црвена звезда на сваком пољу враћа снагу и углед који је некада уживала у Европи. Сада се окрећемо мечу са ЦСКА јер ћемо имати све предуслове да се боримо за пролаз у осмину финала Лиге Европе. Убрзо ћемо наставити продају улазница и без дилеме пред пуном Мараканом дочекати дуел који су Звездаши чекали 25 година — рекао је Терзић.

Коментари

* Сва поља су обавезна.
Pošalji e-mail