Главни мени

Званични портал фк Црвена звезда

Pehari

Звездина будућност - Јовић, Ристић, Јовановић

Очекивања пробирљиве Звездине публике на старту првенства су испуњена. Одлична игра, убедљива победа, деби тројице Звездиних дечака, Луке Јовића, Михајла Ристића и Вукашина Јовановића стасалих подно јужне трибине Звездиног стадиона.
1453280219_360-ristic.jpg

Мало је недостајало Луки Јовићу да у другом званичном сусрету постигне и други погодак. Ако је Лука Јовић имао трему, Михајло Ристић судећи по приказаном није.

- Било је мало страха пре уласка на терен, али кад сам ушао у игру, размишљао сам само како да на најбољи начин искористим десетак минута указане прилике. Још да сам постигао погодак, то би било остварење свих дечачких снова. Међутим, и овако сам презадовољан. трудићу се да наставим да тренирам најбоље што могу и да заслужим још веће поверење тренера Лалатовића - истакао је млади Ристић.

Његов вршњак и саиграч био је још упечатљивији у опису свог дебија.

- Само онај фудбалер који дебитује за Црвену звезду, зна какав је осећај, али тешко може да га опише. Хвала тренеру на поверењу. Дебитовао сам на нашем стадиону у феноменалној атмосфери. Док сам стајао поред аут линије и чекао да уђем, најежио сам се. Док сам жив памтићу данашњи, најлепши дан у мојој досадашњој каријери - није крио узбуђење Вукашин Јовановић. - рекао је након првих минута на сениорској позорници Вукашин Јовановић.

Играла се средина другог полувремена када је на терен ушао Лука Јовић, а изашао Нејц Печник. Тешко је било проценити ко је добио веће овације публике.

- Играо сам у последњем колу претходне сезоне у Новом Саду али осећај и утисци су неупоредиви. Заиста није исто играти на Маракани пред оволиким бројем наших навијача и на неком другом стадиону. Истина, мало ми је недостајало да постигнем погодак. Знао сам да голман не сме да игра рукама ван шеснаестерца, лопта га је прошла, чуо сам хук са трибина и нажалост нисам успео да затресем мрежу. Верујем да ћу већ у наредној утакмици бити стрелац - рекао је најмлађи стрелац у историји Црвене звезде.

Коментари

* Сва поља су обавезна.
Pošalji e-mail