Главни мени

Званични портал фк Црвена звезда

Pehari

Десет голова млађих селекција

Док Звездина омладинска школа добија нове терене, рефлекторе и још боље услове за рад, црвено-бели дечаци играју на Ади Циганлији, где су данас са вршњацима из Крушевца и Јагодине одмерили снаге омладинци и кадети.
attachment (7).jpg
У 13. колу Омладинске лиге Србије наши момци су забележили десету узастопну победу. Поново је то било јако убедљиво, а овај пут је савладан Напредак из Крушевца и то резултатом 4:0. Први стрелац ове екипе, Дејан Јовељић, је са нова два поготка дошао до цифре од 21 гола у лиги, а осим њега у стрелце су се данас уписали Станојев и Иван Илић. Овом победом Црвена звезда је задржала прво место и пет бодова предности у односу на Партизан који је на другој позицији и седам више од Бродарца, који има меч мање.
 
Одмах након омладинаца на терен су изашли кадети, а ни њима 13. коло није било баксузно јер су савладали Јагодину са убедљивих 6:0. То је уједно и 13. победа генерације 2001. у овој сезони, а треба истаћи да ови момци постижу скоро четири гола по утакмици, а да су до сада примили свега 3. Kaдети су такође на првом месту на табели, али га деле са Партизаном који има исти број бодова.
 
 
Омладинци: Црвена звезда - Напредак 4:0 (2:0)
 
 
Судија: Дејан Трифковић
Стрелци: Јовељић у 22' и 63', Станојев у 40' и Иван Илић у 59'.
 
Црвена звезда: Гордић, Јанковић, Терзић, Сантрач, Ераковић, Јокић, Босић (од 84' Којић), Иван Илић (од 70' Гаврић), Николић (од 70' Ковач), Станојев (од 76' Савић), Јовељић.
 
Напредак: Андријанић, Петровић, Марић, Трнавац, Јеремић, Зрнзевић (од 84' Рашковић), Живић (од 71' Алексић), Петровић (од 64' Јевтић), Тодоровић (од 65' Рајковић), Јовковић и Бојанић (од 85' Милићевић).
 
 
 
Кадети: Црвена звезда - Јагодина 6:0 (3:0)
 
Судија: Павле Томић
Стрелци: Великић у 3' и 60', Бурмаз у 7', Јовичић у 39', Јочић у 75' и Пулетић у 89'.
 
Црвена звезда: Крстовић, Павловић (од 23' Јовичић), Стајић, Јанкулов, Савић, Аџибаба (од 67' Радовановић), Великић, Сојановић, Бурмаз (од 74' Пулетић), Јочић и Дедијер (од 74' Несторовић).
 
Јагодина: Катић (од 46' Динић), Радојковић, Станковић, Андрија Милић (од 75' Петровић), Фремић, Ивановић, Васић (од 46' Ангелски), Аврамовић, Јовановић, Филип Милић (од 88' Недељковић) и Димитријевић (од 67' Мијајловић).

Коментари

* Сва поља су обавезна.
Pošalji e-mail