Главни мени

Званични портал фк Црвена звезда

Pehari

Цене и продаја карата за Лигу Европе

Продаја пакета преко интернета почиње у среду, 6. септембра.
540-kartee-72154.jpg

ФК Црвена звезда обавештава своје навијаче да ће се за утакмице Лиге Европе које ће Црвена звезда играти на свом стадиону, улазнице продавати како у пакетима, тако и појединачно.

Продаја искључиво пакета улазница за све три утакмице почеће у среду, 6. септембра и то преко сајта итицкет.рс. Продаја пакета на благајнама почеће у петак, 8. септембра, у исто време када почиње и продаја појединачних карата за утакмицу Црвена звезда — БАТЕ Борисов. И пакети карата, као и појединачне карте за БАТЕ, продаваће се све до почетка утакмице са белоруским тимом. Такође, у петак ће у интернет продају бити пуштене и карте за утакмицу Црвена звезда — БАТЕ Борисов.

Важна информација која ће обрадовати све власнике сезонских карата гласи: Сезонске карте 2017/18 важиће и за групну фазу Лиге Европе! Међутим, сви власници сезонских карата ће морати да на благајнама стадиона „Рајко Митић“ у периоду од петка, 8. септембра до понедељка, 11. септембра (рачунајући и дане викенда), од 11 до 19 часова, преузму бесплатно свој пакет карата за исту трибину за коју имају купљену сезонску карту. Напомињемо да само власници купљених сезонских карата (не и власници бесплатних сезонских) могу да добију пакет карата за Лигу Европе.

На благајнама ће посебан шалтер бити издвојен за власнике сезонских улазница који преузимају пакете. Сезонске карте се од првог дана септембра више неће налазити у продаји.
 

Цене пакета улазница су:

Север и југ: 3,450 рсд;
Исток: 6,600 рсд;
Запад: 7,500 рсд;

Улазнице за ВИП галерију неће моћи да се купе преко интернета.

Цене појединачних улазница за утакмице у групној фази су следеће:

Север и југ: 1,200 рсд;
Исток: 2,500 рсд;
Запад: 3,000 рсд;

Четвртак, 14. септембар, 21:05, стадион „Рајко Митић“. Видимо се!

Коментари

* Сва поља су обавезна.
Pošalji e-mail
09012018_Viral_sajt_Aplikacija_levi_1b_DA.png
09012018_Viral_sajt_Aplikacija_desni_1b_DA.png