Главни мени

Званични портал фк Црвена звезда

Pehari

Милојевић - По шансама ближи победи

Након 155. вечитог дербија у коме је Црвена звезда била бољи ривал и једина стварала прилике, тренер Црвене звезде, Владан Милојевић није имао замерке на рачун својих изабраника, али није крио незадовољство коначним исходом.
540-miloje-54326.jpg

— Нисам никада задовољан када одиграмо нерешено. Ишли смо на победу, имали шансе али нисмо успели да постигнемо гол. Прво полувреме је личило на нешто, док се у другом јасно видео умор код фудбалера. Опет кажем, по шансама смо били ближи победи, погодили смо и пречку... Сматрам да није могло више да се очекује у наставку сусрета због великог умора изазваног мечевима у квалификацијама за Лигу Европе — истакао је шеф струке црвено-белих.

Следи пауза у националним шампионатима услед обавеза репрезентативних селекција.

— Одмор ћемо искористити да се одморимо. Да се психички и физички рехабилитујемо а онда да наставимо са вреним радом и тренинзима. Биће потребно да се прилагодимо густом распореду који нас очекује. Тражићу више и боље од играча. Наравно да их разумем, јер смо кренули са припремама 10. јуна и некада срце хоће, али ноге и тело не слушају. По оваквим врућинама људима "падају" главе током шетње, а камоли услед оваквог пражњења.

У саставу Звезде данас није било и неколицине рековалесцената.

— Једноставно нисмо желели да ризикујемо са Родићем јер је постојала реална опасност од поновног повређивања. Има још неколико играча који су доживели механичке повреде услед напора и добијених удараца. Покушаћемо све њих током паузе да вратимо у тренажни процес и наставак сезоне дочекамо спремни како бисмо успели успешно да одговоримо на бројне захтеве које са собом носи играње на три фронта — констатовао је Владан Милојевић по завршетку 155 "вечитог" дербија.

Коментари

* Сва поља су обавезна.
Pošalji e-mail
09012018_Viral_sajt_Aplikacija_levi_1b_DA.png
09012018_Viral_sajt_Aplikacija_desni_1b_DA.png