Главни мени

Званични портал фк Црвена звезда

Pehari

Милојевић - Поштујемо свакога

Шеф стручног штаба Црвене звезде Владан Милојевић изнео је своје мишљење након што је сазнао име противника у првом колу квалификација за Лигу Европе.
540-miloje-53426ž.jpg

— Нећу рећи ништа епохално. Не бих волео да причам много нити да обећавам, јер мислим да нам је то најмање потребно у овом тренутку. Максимално ћемо се припремити за сваког противника јер сваког уважавамо ма како се звао. Ми јесмо Звезда и то није спорно, али данас у фудбалу морате да имате респект према свакоме — рекао је Милојевић, који очекује да веома брзо добије информације о Флоријани.

— До сада сам само начуо да је Италијан власник клуба и да имају доста италијанских играча, али немојте да ме држите за реч. То је само једна информација, за сада ништа више не знам о њима. Има доста наших играча и тренера тамо тако да ћемо јако брзо добити информације.

Звезда већ има искуства против клубова са Малте.

— Није то тако како људи замишљају, данас сви играју фудбал. Велики смо клуб, али не требају нам у овом тренутку велике речи, већ пуно рада. Имамо и немамо времена, и морамо да се фокусирамо на рад. Приступ према сваком противнику мора бити максималан ма како се звао, и то моји играчи морају да схвате. Свако друго размишљање није добро — закључио је Милојевић.

Коментари

* Сва поља су обавезна.
Pošalji e-mail
09012018_Viral_sajt_Aplikacija_levi_1b_DA.png
09012018_Viral_sajt_Aplikacija_desni_1b_DA.png