Главни мени

Званични портал фк Црвена звезда

Pehari

Црвено-бели отпутовали на припреме

У понедељак, 12. јуна, у јутарњим часовима фудбалери и стручни штаб Црвене звезде кренули су на Златибор.
unnamed.jpg

На западу Србије Владан Милојевић ће радити са фудбалерима и припремати их за почетак сезоне која за Црвену звезду почиње доста рано. Предвиђено је да Звезда на Златибору одигра две пријатељске утакмице, али противници и даље нису познати.

На списку путника за Златибор нашло се  28 фудбалера:

Дамир Кахриман, Јован Вићић, Александар Станковић, Стефан Милошевић, Урош Рачић, Душан Анђелковић, Андрија Луковић, Ненад Милијаш, Марко Гобељић, Срђан Вујаклија, Немања Милић, Вања Вучићевић, Славољуб Срнић, Милан Павков, Лука Аџић, Милан Сенић, Стефа Илић, Немања Стојић, Лука Илић, Иван Илић, Лазар Романић, Дејан Јовељић, Вељко Николић, Југ Станојев, Слађан Ракић, Алекса Терзић. А од странаца су отпутовали Џон Руиз и млади Бразилац Матеус. У току сутрашњег дана екипи ће се прикључити Абрахам Фримпонг, Дамјан Ла Талек и Мичел Доналд.

Настављено је и са комплетирањем стручног штаба па је постављен и нови тренер голмана. Реч је о Душану Гашићу који је до сада био тренер голмана омладинског тима.

Екипа ће на Златибору први тренинг имати већ данас од 18 часова, а све актуелности са припрема можете пратити на нашем сајту и друштвеним мрежама.

Фудбалери Црвене звезде у Београд ће се вратити 24. јуна.

Коментари

* Сва поља су обавезна.
Pošalji e-mail
09012018_Viral_sajt_Aplikacija_levi_1b_DA.png
09012018_Viral_sajt_Aplikacija_desni_1b_DA.png