Главни мени

Званични портал фк Црвена звезда

Pehari

Московски Спартак гост Звезде 25. марта

Наш клуб је данас имао драге госте који су нам донели лепе вести. На нашем стадиону су били гости из московског Спартака и потврдили да ће меч два братска клуба бити одигран 25. марта у 18 часова на стадиону „Рајко Митић“.
540-spartak-poseta-a2017.jpg

Звезда је угостила представнике московске екипе, Наила Измаилова потпредседника Спартака и Сергеја Родионова генералног директора Спартака. Они су у разговору са представницима Звезде договорили све детаље око пријатељског меча који су иницирали навијача Спартака и тиме потврдили сјајане односе два братска клуба.

На наш стадион 25. марта долазак је најавило чак 10.000 навијача Спартака, а да је утакмица већ сада изазвала велико интересовање показује и чињеница да ће је директно преносити Радио телевизија Србије, као и Руска државна телевизија. То ће бити лепа прилика за навијаче оба црвено-бела тима да уживају у ревијалном мечу који ће без сумње обиловати лепим потезима, али и феноменалним навијањем на трибинама које никада не изостаје када су ови клубови у питању.

Да подсетимо, на иницијативу навијача ова два клуба Спартак је угостио Звезду у септембру 2014. године на отварању новог стадиона у Москви. Резултат је био нерешен, а важније од тога је што је са трибина заједно певало чак 37 500 навијача. Очекујемо да ћемо у Београду надмашити ту цифру.

Коментари

* Сва поља су обавезна.
Pošalji e-mail
09012018_Viral_sajt_Aplikacija_levi_1b_DA.png
09012018_Viral_sajt_Aplikacija_desni_1b_DA.png