Главни мени

Званични портал фк Црвена звезда

Pehari

Аџић и Милошевић дебитовали за Звезду

У утакмици против БСК-а из Борче, двојица фудбалера одиграла су први званичан меч у црвено-белом дресу.
540-milošević-fs.jpg

Летошње појачање из Спартака Стефан Милошевић након неколико месеци вредног тренирања добио је прилику да дебитује на позицији левог бека.

- Драго ми је због прилике коју сам добио јер дуго нисам забележио наступ на званичној утакмици. Не могу да кажем да сам задовољан својом партијом, али није било ни лоше, с обзиром на то да дуго нисам играо. У прво полувреме смо ушли помало млако, не могу да кажем да смо потценили прпотивника, али нисмо добро отворили утакмицу. У наставку смо дали гас, појачали и то се исплатило. Кад сам ја изашао дали смо три гола, можда је до мене - нашалио се Милошевић и додао:

- Надам се да ћу добијати шансу и даље јер је заслужујем. Можда не баш у наредној утакмици, али у будућности свакако, јер напорно радим и тренирам - каже Милошевић.

Свој први наступ за Црвену звезду забележио је и млади Лука Аџић.

- Остварио ми се дечачки сан, о овоме сам сањао када сам почео да тренирам. Ја сам Звездино дете и желим да се захвалим стручном штабу на указаном поверењу. Надам се да ћемо освојити Куп, дуплу круну такође. Драго ми је што сам дебитовао баш на дан када смо победили. Нисам играо много, али борио сам се и желео сам да помогнем екипи. Дуго сам у Звезди, овај дан дуго чекам и зато сам растерећен, нисам осећао притисак. И даље ћу вредно радити и чекаћу своју шансу и у првенству - рекао је осамнаестогодишњи фудбалер.

Коментари

* Сва поља су обавезна.
Pošalji e-mail