Главни мени

Званични портал фк Црвена звезда

Pehari

Стефан Милошевић представљен на Маракани

Прво појачање Црвене звезде овог лета Стефан Милошевић представљен је у уторак, 07. јуна, у Медија центру стадиона „Рајко Митић“.
540-milošević-promocija.jpg

Фудбалера који је на Маракану стигао из суботичког Спартака представио је Блажа Раосављевић, спортски директор нашег клуба.

- Данас представљамо још једног шампиона. Ради се о Стефану Милошевићу, фудбалеру који је био члан златне генерације „орлића“ и који је наступао на Новом Зеланду.  Стефан је рођен 1995. године и игра на позицији левог бека. Почео је у Рудару из Костолца, потом је био четири године у Звезди, и преко Партизана је завршио у Спартаку из Суботице. Тамо је играо, наметнуо се, и зато смо га и вратили. Прошле сезоне је дао пет голова, имао је и доста асистенција и то га је препоручило да дође у Црвену звезду. Карактеристике су му брзина, упорност, одлична лева нога, добар прекид, и то нам говори да може да игра у шампионској екипи Црвене звезде - рекао је Блажа Раосављевић.

Стефан Милошевић, који ће у нашем клубу носити дрес са бројем 21, рекао је да се нада да ће Црвена звезда одбранити титулу.

- Директор је већ доста о мени рекао, а ја могу само да кажем да сам дошао у велики клуб. Звезда је претходну сезону одиграла најбоље и завршила је на првом месту. Надам се да ћу се доказати, испунити очекивања тренера, и да ћу помоћи Црвеној звезди да одбрани титулу. Сада другачије размишљам него што сам размишљао у млађим категоријама, зато сам се и вратио у Црвену звезду - рекао је Милошевић.

Нови Звездин бек сматра да ће му јака конкуренција на тој позицији помоћи да постане бољи.

- У неку руку, то је добро за мене, јер ћу се више трудити. Ја сам играч који воли да ради и напредује и зато ми је драго што је на мојој позицији тако добар играч као што је Луис Ибањез - јасан је Милошевић.

Прелазни рок је за Црвену звезду тек почео - што се тиче долазака, али и одлазака.

- Када будемо имали више информацијa, обавестићемо јавност. Разговарамо са доста играча, али још увек нисмо одлучили које ћемо тачно и ангажовати. Кахриман ће продужити уговор током наредних дана, јуче смо имали прелиминарне разговоре, а чекали смо јер је био одсутан због репрезентативних обавеза. Имамо још неке дилеме око Сикимића, Анђелковића и још неких играча којима истиче уговор, и то ће бити ускоро познато - објаснио је Раосављевић.

Коментари

* Сва поља су обавезна.
Pošalji e-mail