Главни мени

Званични портал фк Црвена звезда

Pehari

Грујић - Нисам свестан да одлазим

Осим што је утакмица против Радничког била специјална пре свега по томе што је прослављена титула шампиона, посебан значај има за Марка Грујића.
540-gruja.jpg

Звездином изданку Омладинске школе ово је била последња утакмица на Маракани, јер ће већ од наредне сезоне носити дрес славног Ливерпула.

- Последњи пут сам играо пред овим величанственим навијачима. У овом клубу сам од своје девете године и стварно ми је много криво што све ово напуштам, јер сви овде су моја друга породица. Још увек нисам ни свестан да напуштам клуб, мислим да ћу тек сутра ујутру када устанем да схватим да је ово био мој последњи улазак у свлачионицу - рекао је Марко Грујић после меча.

Марко ће опроштај од Звезде памтити и по феноменалној атмосфери.

- Хвала свим навијачима на подршци. Као и на свакој утакмици, њихова подршка нам је много помогла и сигурно су међу најбољим навијачима на свету. Уз њих пружамо и више од максимума. Из Енглеске ћу верно пратити Звезду и бодрићу овај клуб. Све се скупило у овој ноћи. И пуне трибине, и пехар, и мој опроштај, и као што рекох, мислим да ћу тек сутра схватити шта се све данас десило. Знам да екипа може и без мене и да ће дати све од себе да се пласира у Европу наредне године, а ја ћу бити највернији навијач - рекао је Грујић.

Хвала ти, Марко, и срећно у наставку каријере!

Коментари

* Сва поља су обавезна.
Pošalji e-mail