Главни мени

Званични портал фк Црвена звезда

Pehari

Нови потписи на Маракани

У понедељак 29. јула Црвена звезда у доброј мери ојачала је дефицитарну позицију централних бекова потписивањем уговора са Омега Робертсом и Мигелом Араухом.
1453280706_360-pojacanja.jpg

Спортски директор Зоран Стојадиновић изразио је очекивања да ће доласком двојца конкуренција на местима штопера бити значно појачана.

- Омегу врло добро знамо, с обзиром да је играо у Смедереву и домаћем првенству. Што се тиче Арауха, ради се о младом фудбалеру, који пуни 19 година у септембру и члан је А репрезентације Перуа. Може да игра и на позицији задњег везног. Потписао је уговор на четири, а Омега на три године - рекао је Стојадиновић.

Своје импресије о новој средини изнео је и млади Перуанац.

- До сада сам одрадио само три тренинга са екипом. Ово је нова средина за мене, други континент, другачија фудбалска филозофија и сигурно да ће ми бити потребно неко време да се уклопим. Захвалио бих се саиграчима и стручном штабу који су ме одлично прихватили. Интензитет тренинга је много јачи него што сам до сада навикао у свом бившем клубу, али верујем да ћу се брзо привићи - поручио је Араухо који је задужио дрес са бројем 20.

Његов нови саиграч Омега Робертс не би требало да има превише проблема око уклапања у тим, јер добро познаје прилике у српском фудбалу и последњих неколико недеља тренирао је са екипом.

- Црвена звезда је велики клуб и у европским оквирима, а о томе шта представља у Србији је сувишно говорити. Мотив доласка су ми и навијачи и биће ми драго да играм пред њима и за њих. Тренирао сам неко време на Маракани и мислим да имамо веома добар тим - рекао је Омега.

Спортски директор Зоран Стојадиновић истакао је још да је Араухо инвестиција за будућност црвено-белих, док је са друге стране Омега већ искусан фудбалер и врло брзо може да донесе превагу.

Данас је на Маракани било веома живо, па су поред Омеге и Арауха четворогодишње уговоре потписали још и млади фудбалери Митровић Лазар, Марко Маринковић, Марко Тркуља и Немања Ахчин. Сви они обавезали су се на четворогодишњу верност најтрофејнијем српском клубу.

Коментари

* Сва поља су обавезна.
Pošalji e-mail