Главни мени

Званични портал фк Црвена звезда

Pehari

Београд је цео, црвено-бео

Према истраживању које је током јануара спровела агенција "Нинамедиа" из Новог Сада, обрадивши репрезентативан узорак од 1171 испитаника, односно грађанa главног града, дошло се до закључка да је Црвена звезда далеко најпопуларнији клуб у Београду.
1453281078_300-beogradnavija.jpg
Чак 41 одсто житеља нашег главног града изјаснили су се као навијачи Црвене звезде, оставивши далеко иза себе на другом месту "вечитог ривала" чији број присталица процентуално у Београду износи 21.1 посто.


Резултати истраживања су показали и да скоро трећина грађана престонице Србије (32.7%) не навија ни за кога, 3.8 одбило је да се јавно определи, а само 1.4 одсто навија за неки други клуб.

Изрека по којој се каже да статистика открива пуно, али не показује ништа у овом случају апсолутно не важи, јер су наши навијачи по броју чланских карата, посећенoсти стадиона, одласку на мечеве ван Београда далеко најбројнији, и ово је само потврда нечега што смо већ знали. Хвала истрaживачкој кући "Нинамедиа" што је овом акцијом омогућила и свима осталима да сазнају истину.

Нико Звездо нема то што имаш ти...

Коментари

* Сва поља су обавезна.
Pošalji e-mail